în parte din Donbass, adversarii au încălcat obiceiurile războiului, a remarcat Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina/foto facebook.com/GeneralStaff.uaîn parte din Donbass, adversarii au încălcat războaiele vamale , a remarcat Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina/foto facebook.com/GeneralStaff.ua

În direcția Avdiivka, ocupanții ruși au încălcat obiceiurile războiului și au încercat să inducă în eroare soldații forțelor armate din Ucraina.

Oponenții din apropierea satului Peski, regiunea Donetsk, au folosit uniforma de teren a armatei ucrainene, potrivit paginii de Facebook a Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina.

Potrivit acestuia, adversarii au reluat operațiunile de asalt în direcția Peskov și Avdiivka cu sprijinul artileriei și tancurilor de rachete și butoaie, dar nu au avut succes și s-au retras.

“Încălcând obiceiurile de război și pentru a induce în eroare, în timpul atacului din zona satului Peski, ocupanții ruși au folosit uniforma de teren a Forțelor Armate din Ucraina cu bandaje albe pe brațe și picioare”, se spune în raport.

Amintiți-vă că trupele ruse au făcut o invazie pe scară largă a Ucrainei fără a declara război. Oponenții au tras nu numai la instalațiile militare, ci și la civili. Mass-media occidentală a scris că dușmanii au folosit peste 200 de tipuri de arme interzise împotriva statului nostru.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.