au intrat în casă și au împușcat: în Energodar, ocupanții au ucis un angajat al centralei nucleare/npp.zp.ua a intrat în casă și a împușcat: în Energodar, ocupanții au ucis un angajat al centralei nucleare/npp.zp.ua

Invadatorii ruși au intrat în casa angajatului unității de reparații energetice a NPP Zaporozhye Serghei Shvets și l-au împușcat.

Acest lucru este raportat de Energoatom.

“Astăzi, ocupanții ruși au intrat în casa unui angajat al unității de reparații energetice a centralei nucleare Zaporozhye Sergey Shvets și l-au împușcat cu arme automate”, se spune în raport.

Citește și:  ocupanții maschează urmele bombardamentului lor la centrala nucleară Zaporozhye (foto) Ocupanții maschează urmele bombardamentelor lor la centrala nucleară Zaporozhye (foto)  Ucraina și SUA insistă asupra participării mai active a AIEA la dezocuparea centralei nucleare Zaporozhye Ucraina și SUA insistă asupra participării mai active a AIEA la dezocuparea centralei nucleare Zaporozhye  AIEA a anunțat reluarea monitorizării centralei nucleare de la Cernobîl, vor să viziteze centrala nucleară din Zaporozhye AIEA a anunțat reluarea monitorizării centralei nucleare de la Cernobîl, vor să viziteze centrala nucleară din Zaporozhye

Se remarcă faptul că, cu numeroase răni de glonț, bărbatul a fost internat în spitalul orașului Energodar, acum medicii se luptă pentru viața sa.

“Este imposibil să explici sau să justifici o astfel de cruzime inumană. Ciudații care comit crime împotriva oamenilor pașnici, angajați ai CNE, ar trebui aduși în fața justiției”, a menționat Energoatom.

Anterior, armata rusă a interzis șefilor centralei Zaporozhye să părăsească orașul, chiar și în afaceri oficiale.

După cum a scris UNIAN, duminică dimineața, 22 mai, în Energodar capturat temporar din regiunea Zaporozhye, partizanii locali au organizat o explozie în casa în care locuiește “șeful administrației militare” a ocupanților, colaboratorul Andrei Shevchik.

Administrația militară Regională Zaporozhye a menționat că niciunul dintre locuitorii de la intrare nu a fost rănit în explozie, așa că cred că partizanii așteptau colaboratorul și l-au lovit precis și precis. Trădătorul și gardienii săi au fost duși la spital cu răni de diferite grade

Potrivit primarului din Energodar Dmitry Orlov, după examinare, victimele au avut numeroase arsuri, leziuni ale țesuturilor moi din fragmente ale unui dispozitiv exploziv, o contuzie a creierului, iar Shevchik a avut chiar o claviculă ruptă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *