ocupanții aleargă voluntar înapoi în Rusia/fotografia Ministerului Apărării al Federației RuseOcupanții fug voluntar înapoi în Rusia/fotografie a Ministerului Apărării al Federației Ruse

Un militar din Kaliningrad i-a spus prietenei sale la telefon că unitatea sa nu a fost retrasă din zona de luptă și nici măcar nu i s-a acordat o vacanță. El va scrie un raport pentru concediere, pentru că nu intenționează să lupte.

Acest lucru a devenit cunoscut dintr-o conversație telefonică a ocupantului, care a fost interceptată de angajații GUR ai Ministerului Apărării din Ucraina.

Servicemanul rus a exprimat două opțiuni pentru viitor: fie Personalul va fi înlocuit doar parțial, fie va fi lăsat încă trei luni și, eventual, mai mult. Rashist este foarte speriat. Militarilor nu li se acordă nici măcar vacanțe, deoarece înțeleg că majoritatea nu se vor întoarce înapoi:

“Nu vom mai veni aici. Pentru că comandamentul nostru nu mai vrea să vină aici. Comandantul a spus că trupele Kaliningrad nu vor mai veni aici.”

Potrivit armatei, granița este întărită chiar în regiunea Kaliningrad, deoarece se tem de un atac din Polonia acolo.

Ocupantul și-a amintit cum a ajuns pe teritoriul Ucrainei: “nu ne-au spus că mergem în Ucraina. Ni sa spus că mergeți într-o călătorie de afaceri pe câmpurile “pe Cehov” (un teren de antrenament în regiunea Moscovei). Se spune că ai 40 de minute să pornești. Avionul a spus deja că mergem în Ucraina. Mi s-a spus că, dacă Regimentul 79 ajunge aici, atunci probabil vom merge în ofensivă cu el spre Harkov. Aici, majoritatea se refuză și încearcă deja să scape în mod arbitrar peste graniță în Rusia.”

Rusul și partenerii săi au pregătit un plan de evadare în caz de orice: “Acum sunt 10 persoane și Uralul se pregătește, ca în alertă. În cazul oricărui rahat, săriți imediat în “Urali” și mergeți spre Belgorod. Acolo au colectat deja o canistră de motorină, au pus-o în spate. Am vorbit cu ei, mă vor lua pe drum. O vor considera o diversiune. Avem un copil acolo,Sergent, am ieșit de aici într-o mașină luată de la marar. A trecut granița, a predat mitraliera, armura, a venit acasă. Și nici măcar nu pot deschide un caz împotriva lui.”

reamintim că SBU a raportat că rashiștii mănâncă câini.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.