Rashiștii au raportat despre “capturarea” Severodonetsk, iar acum au primit un contraatac dur de la APU/screenshot

Armata ucraineană a “târât” trupele rusești într-o capcană în Severodonetsk. Inamicul suferă pierderi și primește contraatacuri dure. 

Acest lucru a fost declarat pe pagina sa de Facebook de către consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovich.

“Vorbeam aici recent despre abilitățile operaționale și tactice sporite ale inamicului – trupele rusești. Și acum-urmăriți-vă mâinile. Am târât trupele rusești într-o capcană în Severodonetsk, pretinzând că “predăm” orașul”, a scris el.

Potrivit lui Arestovici, acum comanda rusă este în stare de șoc. Rashiștii au raportat despre” capturarea ” Severodonetsk, iar acum au primit un contraatac dur din partea AFU. Apărătorii Ucrainei sunt acum “umezi tovarășii Moscovei în carne”, a remarcat consilierul șefului PO, chiar dacă ocupanții au superioritate în aviație și artilerie.

“Trupele noastre arată un curaj incredibil, iar comandanții noștri arată talente tactice. Există lupte foarte dure acolo. Comanda rusă aruncă acum toate forțele disponibile pentru a ține (notă ,nu pentru a captura-pentru a ține!) Severodonetsk. Băieții noștri distrug cu adevărat inamicul acum, ca leii, în ciuda superiorității sale de foc”, a adăugat Arestovici.

El a reamintit, de asemenea, că armata ucraineană a capturat deja ocupanții, după cum a raportat anterior șeful Luhansk Ova, Serghei Gaidai. Bătălia nu s-a terminat, a remarcat Arestovici, apărătorii noștri vor continua să “sfâșie” inamicul și să arate o abilitate reală, pe care inamicul o invidiază.

Citește și:  Zelensky a spus câte așezări din Ucraina au capturat Rusia Zelensky a spus câte așezări din Ucraina au fost capturate de Rusia forțarea Seversky Donets este necesară pentru invadatori: Ministerul britanic al Apărării a explicat de ce Forțarea Seversky Donets este necesară pentru ocupanți: Ministerul britanic al Apărării a explicat de ce  în Ucraina, pierderile ocupanților au crescut și se apropie de o nouă marcă psihologică (infografic) În Ucraina, pierderile ocupanților au crescut și se apropie de o nouă marcă psihologică (infografică)

anterior, UNIAN a raportat deja că Gaidai a numit numărul aproximativ de persoane care se ascund în adăposturile de bombe ale uzinei Azot din Severodonetsk. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.