Invadatorii ruși au tras la un spital din Severodonetsk. Aceasta este una dintre cele două instituții medicale care continuă să funcționeze în Regiunea Luhansk. În urma bombardamentului, o femeie a fost ucisă.

greva inamicului a fost raportată în canalul oficial Telegram al administrației militare regionale Luhansk.

“Există doar două spitale rămase în regiune care funcționează — în Severodonetsk și Lisichansk. Astăzi, rashiștii au deschis în mod deliberat focul asupra instituției medicale a centrului regional. Rușii știau că spitalul nu era gol, erau pacienți în diferite condiții împreună cu medicii — și acest lucru nu i-a oprit. De fapt, ocupanții au vrut să termine răniții și să — i omoare pe cei care îi ajută pe localnici să supraviețuiască-Medici”, a spus Luhansk ova.

Bombardarea a dus la distrugeri semnificative — daunele au fost înregistrate pe mai multe etaje simultan. Din cauza impactului, o femeie a fost ucisă, căreia i s-a oferit anterior în mod repetat evacuarea. Acum, spitalul din Severodonetsk continuă să lucreze pentru a”nu lăsa oamenii fără îngrijire medicală.”

Amintiți-vă că astăzi, pe 27 aprilie, de la ora 5 dimineața, invadatorii au tras continuu asupra comunității montane din Regiunea Luhansk. Au folosit MLRS și artilerie și au efectuat, de asemenea, un atac aerian. Din cauza bombardamentului, un civil a fost ucis și o stație electrică a ars.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.