Ilustrație depositphotos.com Ilustrație depositphotos.com

Australia a trimis patru transportoare blindate m113as4 în Ucraina, sunt așteptate încă 10.

Acest lucru este raportat pe site-ul Ministerului Australian al Apărării.

Săptămâna trecută, primele patru transportoare blindate donate Ucrainei au părăsit baza aeriană britanică Amberley pe un avion ucrainean Antonov AN-124.

Prim-ministrul Anthony Albanese a declarat că această livrare este un răspuns direct la cererea ministrului Apărării al Ucrainei pentru vehicule suplimentare, ceea ce demonstrează angajamentul continuu al Australiei față de oamenii din Ucraina.

Citește și:  ocupanții construiesc un sistem de apărare aeriană în regiunea Herson ocupată și în regiunea Bryansk a Federației Ruse Ocupanții construiesc un sistem de apărare aeriană în regiunea Herson ocupată și în regiunea Bryansk a Federației Ruse rușii au capturat Uzina de minereu de fier Zaporozhye: regiunea a declarat pericol Rușii au confiscat Uzina de minereu de fier Zaporozhye: regiunea a declarat pericol evacuare liniștită: oamenii au reușit să fie scoși din Lisichansk “Australia, la fel ca multe țări, condamnă agresiunea nejustificată a Rusiei împotriva poporului ucrainean”, a spus Albanese.

Se remarcă faptul că Australia va continua să caute modalități de a ajuta oamenii din Ucraina. 

Pachetul de asistență militară al Guvernului Australian include peste 285 de milioane de dolari australieni, vehicule mobile protejate de Bushmaster, obuziere M777, precum și arme antitanc, muniție, sisteme aeriene fără pilot și echipamente personale.

anterior a fost raportat că guvernul Australian a decis să transfere un nou lot de transportoare blindate în Ucraina, iar cetățenii țării au colectat 60 de paleți de îngrijire medicală.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.