locuitorii din Kharkiv sunt îndemnați să nu părăsească adăposturile pe tot parcursul zilei de 18 aprilie/foto UNIAN

Trupele rusești continuă să acopere continuu infrastructura civilă și clădirile rezidențiale din Kharkiv. În acest sens, autoritățile locale îndeamnă locuitorii Kharkiv să nu iasă din ascunzătoare pe parcursul întregii zile pe 18 aprilie.

acest lucru este raportat de canalul Telegram “public Kharkiv”.

Probabilitatea loviturilor de rachete și artilerie a fost raportată în departamentul regional de Protecție Civilă. În același timp, este recomandat să stați în seifuri tot timpul. Chiar și în ciuda absenței unui raid aerian.

Trupele ruse bombardat Kharkiv de mai multe ori

Anterior, s-a raportat că pe 17 aprilie, după-amiaza, inamicul a bombardat partea centrală a Harkovului, cinci persoane au fost ucise și 13 au fost rănite. Jurnaliștii au aflat că inamicul a deschis focul asupra centrului regional de la mai multe lansatoare de rachete.

În același timp, în ultimele patru zile în Harkov, 18 persoane au fost ucise de bombardamentele rusești, alte 106 au fost rănite.

Amintiți – vă că Forțele Armate ale Ucrainei, ca urmare a unei contraofensive, au eliberat mai multe așezări din regiunea Harkov-Lebyazhye, Bazaliyivka și o parte din Kutuzovka. Apărătorii Ucrainei au avansat și mai spre est în zona satului Malaya Rogan.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.