Comandanții ocupanților au venit cu o “nouă tactică”/foto t.me/AFUStratCom

Ofițerii juniori ai celei de-a 34-a brigăzi separate de puști motorizate din Federația Rusă (v/h 01485) sună alarma din cauza pierderilor catastrofale în rândul personalului. Cu toate acestea, Înaltul Comandament nu vede acest lucru ca pe o problemă, ci cere să aibă grijă de echipament.

Acest lucru este raportat de AFU Stratcom cu referire la surse.

“Din cauza pierderilor mari de echipament, comandantul folosește o nouă tactică – personalul militar este trimis la asalt fără a acoperi echipamentul”, se spune în raport.

După astfel de acțiuni ofensive, unitățile pierd o mulțime de personal, dar comandantul brigăzii și șeful personalului sunt preocupați doar de pierderea echipamentului. Majoritatea ofițerilor de pluton și companie consideră ordinul criminal și refuză să-l execute.

Potrivit Stratcom, la una dintre întâlniri, ofițerii juniori ai companiilor 1 și 2 au pus întrebarea: “de ce oamenii avansează fără echipament?”, la care comandantul Batalionului 2 a răspuns: “pentru ce dracu salvezi oamenii? Echipamentele trebuie protejate, iar oamenii vor fi trimiși în continuare.”

Citește și:  Grecia a promis să trimită Ucrainei până la 30 de vehicule blindate Grecia a promis să trimită până la 30 de vehicule blindate în Ucraina în regiunea Mykolaiv, apărătorii Ucrainei din elicoptere au lovit clusterul inamic - în jurul prânzului În Nikolayevshchina apărătorii din Ucraina de la elicoptere a lovit cluster inamic-OK”Pivden”  jurnaliștii au spus cum erau cu adevărat liderii RPD (video) Jurnaliștii au spus ce au fost cu adevărat liderii “DNR” (video)există bătălii active în regiunea Harkov: APU respinge atacurile rușilor Există bătălii active în regiunea Kharkiv: APU reflectă atacurile rușilor ocupanții ruși au lovit clădirile rezidențiale din Nikolayevshchina cu artilerie: există victime Ocupanții ruși au lovit clădirile rezidențiale din Nikolayevshchina cu artilerie:există victime

după cum a raportat UNIAN, în Rusia, din cauza pierderilor grele și a lipsei de personal din armată, mobilizarea generală poate fi anunțată în regiuni.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.