Tamerlane a lovit odată un avion inamic/foto 128 Brigada TranscarpaticăTamerlane a intrat odată într-un avion inamic/foto 128 Brigada Transcarpatia

Operatorul sistemului portabil de rachete antiaeriene (MANPADS) al celei de-a 128-a brigăzi transcarpatice separate de asalt montan a vorbit despre experiența sa cu Stinger.

un războinic cu indicativul de apel “Tamerlane” a dat un comentariu pentru pagina de Facebook a unității sale.

Apărătorul Ucrainei lucrează cu “acul” intern și Cu “Stinger”American. El a comparat echipamentul și a spus despre avionul inamic.

“Aviația rusă lucrează aici aproape zilnic-” platane ” și SU-shki. Suntem bombardați cu rachete de aeronave neguidate, mitraliere grele și alte arme. Dar, știind despre sistemele noastre de rachete antiaeriene, rușii zboară foarte rar la îndemâna lor (până la 5 kilometri)”, spune luptătorul.

“Odată cred că am reușit să intru într-un avion inamic. Am capturat ținta, am lansat și, deși nu am văzut o lovitură directă, fumul negru a ieșit din spatele fasciculului unde SU-shka “s-a scufundat”. Cercetașii noștri au lansat o dronă acolo, dar nu au văzut avionul doborât. Probabil, a reușit să ajungă pe teritoriul ocupat”, a remarcat Tamerlane.

Bărbatul a adăugat că” stingerul ” în sine este un factor de descurajare – rușii, știind despre asta, se tem să zboare până la distanțe scurte, astfel încât atacurile lor sunt ineficiente.

“Stinger “este mult mai eficient decât” acul”, este mai ușor pentru ei să captureze ținta și este mai ușor să facă o lansare. Operațiunea este mult mai lină, mai ușoară, s-ar putea spune, mai plăcută pentru operator”, a explicat operatorul MANPADS.

războinicul însuși provine din regiunea Hmelnițki. Soția și fiica sa de 11 ani îl așteaptă acasă. 

Anterior, un militar din Brigada 128, Serghei, a povestit cum în primele zile ale unei invazii la scară largă, au împușcat coloane întregi de vehicule blindate rusești de la ATGM-uri.

Citește și:  mâncare caldă o dată pe zi: un soldat al Brigăzii 128 a povestit despre condițiile spartane de pe prima linie “Mâncare caldă o dată pe zi”: un soldat al Brigăzii 128 a povestit despre condițiile spartane de pe prima linie

succesele celei de-a 128-a brigăzi transcarpatice separate de asalt montan: principalul lucru

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.