falsForțele Aeriene au atacat ocupanții/foto de REUTERS

Duminică, 19 iunie, aviația ucraineană a distrus o companie-grup tactic de trupe rusești și una dintre cetățile inamice. În plus, Tunarii antiaerieni ai Forțelor Aeriene au doborât o dronă.

Acest lucru este raportat de UP cu referire la reprezentantul Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei Yuri Ignat.

“Forțele Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei continuă să îndeplinească sarcini pentru a proteja suveranitatea și integritatea statului Ucrainei. Luptătorii Forțelor Aeriene patrulează spațiul aerian și acoperă acțiunile aeronavei de grevă, care lansează atacuri cu rachete și bombe asupra pozițiilor ocupanților în mai multe direcții”, a spus Ignat.

Ca urmare a raidurilor aeriene ucrainene, echipamentul și forța de muncă a grupului tactic al companiei au fost distruse, precum și una dintre cetățile invadatorilor ruși.Tunarii antiaerieni ucraineni au “aterizat” o dronă inamică în ultima zi.

Citește și:  noi pierderi de ocupanți din estul Ucrainei au devenit cunoscute Noi pierderi ale ocupanților din estul Ucrainei au devenit cunoscute Australia a trimis primele transportoare blindate m113as4 în Ucraina Australia a trimis primele transportoare blindate m113as4 în Ucraina cum ucrainenii strică viața ocupanților și perturbă referendumurile: o poveste a partizanilor (video) Cum ucrainenii strică viața ocupanților și perturbă referendumurile: o poveste de la partizani (video) atac cu rachete asupra unui depozit de petrol din Regiunea Dnipropetrovsk: încă opt răniți în spital Atac cu rachete asupra unui depozit de petrol din Regiunea Dnipropetrovsk: încă opt răniți în spitalîn Skadovsk, ocupanții au ucis un angajat al Serviciului de urgență de stat în Skadovsk, ocupanții au ucis un angajat al Serviciului de urgență de Stat

după cum a raportat UNIAN, aviația ucraineană a lovit cetățile și locurile de concentrare ale inamicului în cinci așezări din regiunea Kherson.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *