Enemy aviation group efectuează operațiuni sistematice de luptă/fotografia serviciului de urgență de Stat al UcraineiGrupul de aviație al inamicului desfășoară operațiuni militare sistematice/foto a serviciului de urgență de Stat al Ucrainei

aviația inamică își concentrează eforturile asupra înfrângerii instalațiilor militare în direcția Donetsk.

Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina raportează acest lucru pe Facebook în informații operaționale privind invazia rusă începând cu ora 6:00 Din 3 August.

Citește și:  Statul Major General al Forțelor Armate din Belarus a efectuat o instruire de comunicare la granița cu Ucraina Statul Major al Forțelor Armate din Belarus a organizat un training de comunicare la granița cu Ucraina Pentagonul a respins declarația lui Shoigu despre HIMARII distruși din Ucraina Pentagonul a negat declarația lui Shoigu despre HIMARS distruse în Ucraina în ce regiuni ale Federației Ruse se formează noi batalioane de voluntari pentru războiul din Ucraina-ISW În ce regiuni ale Federației Ruse formează noi batalioane de voluntari pentru războiul din Ucraina-ISW  trupele rusești au decis probabil să atace Avdiivka head-on-ISW Trupele ruse, probabil, a decis să atace Avdiivka cap-on-ISW

“Grupul de aviație al inamicului desfășoară operațiuni sistematice de luptă pentru a sprijini acțiunile grupurilor terestre. Eforturile se concentrează pe înfrângerea instalațiilor militare în direcția Donetsk. Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, intensitatea zborurilor aviatice a fost redusă”, se arată în raport.

Între timp, unitățile de rachete și artilerie ale Forțelor Armate ale Ucrainei continuă să efectueze misiuni de foc pe puncte forte, acumulări de forță de muncă și baze de sprijin logistic al inamicului.

războiul din Ucraina: date actuale

Începând cu 3 August 2022, în regiunea Donetsk, inamicul își concentrează eforturile principale pe direcția Bakhmut.

În direcția Seversk, inamicul a tras din artilerie cu butoi și rachetă, precum și tancuri la Seversk, Serebryanka și Grigorovka. El a efectuat recunoașterea aeriană a UAV-urilor lângă Nikiforovka și Tatianovka.

În direcția Bakhmut, bombardamentele de artilerie au fost efectuate în zonele așezărilor Kodema, Semigorye, Mayskoye, Vyemka, Berestovoye, Bakhmutskoye și Opytne.

El a efectuat atacuri aeriene lângă Semigorye și Belogorovka. Inamicul a condus o ofensivă în zona de la periferia vestică a Berestovo, nu a avut succes, sa retras. Aceeași situație este în direcțiile Vladimirovka – Yakovlevka și Semigorye-Kodema.

Luptele continuă pe direcțiile Vladimirovka-Soledar și Pokrovskoye – Bakhmut.

În direcția Renașterii – Kodema și Dolomite – Semigorye, soldații ucraineni au provocat o înfrângere puternică a focului și au forțat ocupanții să se retragă.

În direcția Avdiivka, inamicul a bombardat zona Avdiivka. Am încercat să îmbunătățesc situația tactică, fără succes, m-am retras cu pierderi.

În direcțiile Novopavlovsky și Zaporizhia, bombardarea a fost înregistrată lângă Konstantinovka, Novoselka, Velikaya Novoselka, Magichny, Malaya Tokmachka, Novopol, Yurkovka și Gulyai-Pole.

pentru a contracara mijloacele tehnice de informații, inamicul desfășoară războiul electronic.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.