rușii au lovit regiunea Sumy/fotografia GPSU rușii au lovit regiunea Sumy/fotografia GPSU

astăzi, 4 iunie, dimineața aviația inamică a lansat o grevă de rachete asupra regiunii Sumy.

Acest lucru este raportat de serviciul de frontieră de Stat.

“Astăzi, în jurul orei 4 dimineața, avioanele inamice au efectuat 6 lansări de rachete neguidate care au explodat la marginea așezărilor de frontieră din Districtul Sumy”, au spus polițiștii de frontieră.

“Am avut cartierul Sumy bombardat cu rachete noaptea, au fost 4 “sosiri”. Anterior, două rachete au fost lansate dintr-o aeronavă care a traversat spațiul aerian al Ucrainei și a intrat pe teritoriul regiunii Sumy. Și unele rachete au fost trase de pe teritoriul Federației Ruse – este fie un avion, fie lansatoare. Satele din Districtul Sumy au fost lovite, există clădiri rezidențiale deteriorate. Nu există informații despre victime, nu există decese”, a declarat Dmitry Zhivitsky, președintele administrației militare regionale Sumy, în emisiunea teletonului Informațional.

În plus, potrivit lui Zhivitsky, o dronă rusă a aruncat două dispozitive explozive improvizate în districtul Akhtyrsky în această dimineață.ulterior, șeful OVA a precizat că rușii au tras 6 rachete aer-sol în regiunea Sumy.

“Avionul inamic nu a trecut frontiera de stat, a fost bătut de pe teritoriul Rusiei”, a adăugat el.

Potrivit lui Zhivitsky, ca urmare a exploziilor, casele dintr-una din așezările comunității Sumy au fost avariate, nu au existat victime.

 fotografie GPS fotografie GPS

Amintiți-vă că dimineața, aeronavele de aviație strategică rusești au lansat, de asemenea, o grevă de rachete pe unul dintre districtele din regiunea Odessa. Inamicul a lovit o întreprindere agricolă cu o rachetă de croazieră, potrivit informațiilor preliminare, două persoane au fost rănite.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.