Photo © foto t.mi/polkazov Photo fotografie de la clasa a II-a t.me/polkazov Photo fotografie de la clasa a II-a t.me/polkazov Photo fotografie t.me/polkazov Photo fotografie t.me/polkazov Photo fotografie t.me/polkazov Photo © foto t.mi/polkazov Photo fotografie de la t.me/polkazov Photo fotografie de la clasa a II-a t.me/polkazov Photo fotografie t.me/polkazov Photo fotografie t.me/polkazov Photo fotografie t.me/polkazov Photo © foto t.mi/polkazov Photo © foto t.mi/polkazov Photo fotografie de la clasa a II-a t.me/polkazov Photo fotografie t.me/polkazov Photo fotografie t.me/polkazov Photo fotografie t.me/polkazov

Soldații ucraineni ai regimentului Azov au eliminat comandourile Direcției Principale de informații. Acestea aparțineau unei unități militare din Republica Kabardino-Balcanică a Rusiei, în Caucazul de Nord.

gluma noastră militară că ocupanții au călătorit în Ucraina mai mult decât au luptat.

“Regimentul Azov a distrus forțele speciale ale unității militare GRU din Republica Kabardino-Balcanică. Am condus mai mult decât am luptat”, – este raportat pe pagina “Azov” din Telegram.

anterior, după cum a scris UNIAN, potrivit Ministerului Apărării, ocupanții ruși se așteaptă ca grupul să consolideze ca urmare a sosirii rezervelor, se pregătesc pentru o ofensivă pe Kiev.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.