APU continuă să distrugă invadatorii/foto UNIAN APU continuă să distrugă invadatorii/foto UNIAN

Luni, 13 iunie, militarii ucraineni au lichidat aproape 50 de ocupanți ruși în estul țării.

Acest lucru este raportat pe pagina grupului operațional-tactic “Vostok” de pe rețeaua socială Facebook.

“Astăzi, pe 13 iunie, soldații noștri au distrus: personal – 48, BMP – 1, echipament special – 1, mortare – 2, ATT – 2, UAV – 1”, spune mesajul.

În plus, soldații ucraineni au distrus două depozite de muniții inamice și un depozit cu combustibil și lubrifianți.

Citește și:  Mariupol este condus de ruși, colaboratorii nu au primit zone de influență-consilier al primarului Mariupol este condus de ruși, colaboratorii nu au primit zone de influență-consilier al primarului  Legiunea georgiană a Forțelor Armate din Ucraina a distrus un tanc inamic cu o lovitură de la o distanță de 5 km (video) Legiunea georgiană a Forțelor Armate din Ucraina a distrus un tanc inamic de la o distanță de 5 km cu o lovitură de “Stugna” (video)  toate podurile către Severodonetsk sunt distruse, dar orașul nu este blocat - Gayday toate podurile către Severodonetsk sunt distruse, dar orașul nu este blocat – Gayday

Anterior, în regiunea Luhansk, luptătorii ucraineni au distrus cu măiestrie instalațiile rusești Grad, care au fost folosite pentru a bombarda Severodonetsk și alte așezări.

Anterior, Ministerul Apărării al Ucrainei a povestit cum ocupanții ruși avansează în Severodonetsk. 

Între timp, consilierul șefului Biroului Președintelui Ucrainei, Mikhail Podolyak, observă că, pentru a pune capăt războiului, forțele armate ale Ucrainei au nevoie de paritate de arme grele.

După cum a raportat UNIAN, ministrul britanic al Apărării, Ben Wallace, a anunțat primirea de către Ucraina a sistemelor de rachete cu lansare multiplă M270. Aceste MLR-uri pot atinge ținte la o distanță de până la 80 de kilometri cu o precizie ridicată.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.