O mulțime de ruși de pe web s-au bucurat de consecințele grevei cu rachete a trupelor rusești din Vinnița/foto DSNSîn rețea, mulți ruși s-au bucurat de consecințele grevei cu rachete a trupelor rusești din Vinnița/foto DSNS

Mulți locuitori ai Federației Ruse au acceptat cu entuziasm greva rachetelor armatei lor pe Vinnița, în urma căreia, în special, au fost uciși copii.

Rușii au comentat în mod activ știrile despre greva rachetelor în propagandistul Telegram Margarita Simonyan.

“Bravo! Bate-i, bate-i fără milă”, a scris Nadezhda Kaledin.

“Nu ar trebui să arate poze, ci să declare predarea și să se așeze la masa negocierilor”, crede Katyusha.

“Are cineva cu adevărat ideea că armata rusă poate lovi civili?.. și cu atât mai mult în spital? Cât de mult trebuie să nu știi și să nu-ți iubești țara pentru a permite un astfel de lucru”, a întrebat utilizatorul nu.

există comentarii adecvate din partea rușilor, dar sunt mult mai puține dintre ele.

“20 de civili au fost uciși. 3 dintre ei sunt copii. De ce ești fericit??? A întrebat Andrej.

Citește și: un membru al echipei cântăreței ROXOLANA a fost ucis în timpul bombardării Vinnitsa (video) un membru al echipei cântăreței ROXOLANA a fost ucis în timpul bombardării Vinnitsa (video)

“Din 20 de morți, trei copii – unde sunt militarii aici?”- Nataliya a pus întrebarea.

Amintiți-vă că pe 14 iulie, ocupanții ruși au tras în centrul orașului Vinnytsia cu rachete Kalibr de pe un submarin care se afla în Marea Neagră. Oponenții au intrat în facilități de infrastructură civilă.

ca urmare a grevei de rachete, potrivit celor mai recente date, 20 de persoane au fost ucise, 15 mai multe persoane lipsesc. Există trei copii printre morți.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.