în Mariupol, polițiștii de frontieră au expus o încercare de a regla focul/fotografie ilustrativă dpsu.gov.ua

polițiștii de frontieră din Mariupol au neutralizat balizele pe care ocupanții le-au ascuns în gadgeturi pentru reglarea focului.

Acest lucru este menționat într-un mesaj pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei.

“Pe lângă respingerea atacurilor inamice, polițiștii de frontieră au expus o încercare de a regla focul cu ajutorul unor balize deghizate în Gadgeturi valoroase”, se spune în notă.

Deci, soldații agenției de frontieră au observat o mașină civilă în apropierea pozițiilor forțelor de apărare din Ucraina.

“Persoane necunoscute au lăsat un telefon mobil și un difuzor portabil de muzică. Transmițătoarele de semnal au fost ascunse în fiecare dintre aceste dispozitive, pe care polițiștii de frontieră le-au distrus la fața locului”, se arată în raport.

Amintiți-vă că trupele rusești au intrat pe teritoriul Ucrainei dimineața devreme, pe 24 februarie. Inamicul a bombardat mai întâi facilitățile militare, apoi a atacat orașele pașnice, în special Mariupol.

Orașul s-a trezit într-un mediu ostil, inamicul l-a bombardat constant și nu a permis scoaterea civililor. Ulterior, oamenii au început să părăsească Mariupol.

în seara zilei de 16 martie, inamicul a aruncat o bombă pe un teatru de Teatru din Mariupol. Adăpostul de bombe al teatrului a rezistat atacului, dar inamicul la început nu a permis dezmembrarea molozului clădirii. Conform informațiilor preliminare, cel puțin 1.300 de persoane au rămas în adăpostul de bombe al Teatrului Dramatic. Ulterior, oamenii au fost salvați din dărâmături.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.