trupele bieloruse sunt concentrate în regiunile Brest și Gomel/foto de REUTERS trupele bieloruse sunt concentrate în regiunile Brest și Gomel/foto de REUTERS

Forțele Armate din Belarus au continuat exercițiile la granița cu Ucraina și țările occidentale cel puțin până pe 28 mai.

Acest lucru este raportat de ediția rusă a RIA Novosti.

Pe 22 mai, Trei sisteme de apărare antirachetă Iskander au fost transferate la granița cu Ucraina în Belarus. Pregătirile pentru o pregătire la scară largă în iunie continuă. Citații pentru civili în rezervă sunt deja primite.

Ministerul Apărării din Belarus a raportat că următoarea etapă a “verificării forțelor de reacție” a început în armata lor, include scoaterea armelor și echipamentelor din depozit și efectuarea unei “curse de control” cu aceasta. Recrutarea nu este prevăzută în Belarus.

Potrivit Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, Forțele Armate din Belarus desfășoară intens recunoașterea și desfășoară unități suplimentare în zonele de frontieră. Pe 20 mai, președintele Ministerului Apărării al Ucrainei, Alexander Motuzyanik, a declarat că până la șapte batalioane de trupe din Belarus continuă să consolideze secțiunea frontierei cu Ucraina în regiunile Brest și Gomel.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.