locuitorii din Belarus sunt chemați să lupte împotriva Ucrainei/foto ua.depositphotos.com Locuitorii din Belarus sunt chemați să lupte împotriva Ucrainei/foto ua.depositphotos.com în Belarus, cetățenii sunt încurajați să se alăture companiilor militare private din Federația Rusă.

Acest lucru este raportat pe pagina Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina pe rețeaua socială Facebook.

“În luna iulie a acestui an, pe teritoriul Republicii Belarus, o campanie continuă să agite cetățenii acestei țări pentru a semna contracte cu companii militare private rusești”, a declarat Statul Major General într-un comunicat.

Se remarcă faptul că comisariatele militare ale Forțelor Armate din Belarus participă activ la aceste evenimente.

Citește și:  într - o săptămână și jumătate-21 de depozite: un ocupant încă viu a povestit despre situația reală a Federației Ruse din față “Într – o săptămână și jumătate-21 de depozite”: un ocupant încă viu a spus despre situația reală a Federației Ruse pe front Jdanov a explicat de ce Putin se grăbește să anexeze teritoriile ocupate Jdanov a explicat de ce Putin se grăbește să anexeze teritoriile ocupate carne de tun: Grozev a povestit despre starea de spirit dintre Buryats și Dagestanis “Carne de tun”: Grozev a vorbit despre starea de spirit printre Buryats și Dagestanis

Anterior, șeful adjunct al Direcției Principale de informații a Ministerului Apărării, Vadim Skibitsky, a declarat că trupele bieloruse, care se află la granița cu Ucraina, nu suportă încă amenințarea invaziei. 

Între timp, activiștii din Belarus raportează că Ministerul Apărării din Belarus a prelungit exercițiile militare până cel puțin pe 31 iulie.

Astăzi, dictatorul Belarus Alexander Lukașenko a spus că Ucraina ar trebui să pună capăt războiului în condiții “acceptabile” pentru ambele părți. El sa plâns că ucrainenii ” insultat Putin.”

“Ce faci împotriva lui Putin? De ce îl demonizezi? De ce te jignesc?”Ce este?”, a întrebat el.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.