25 de rachete au fost lansate de pe aerodrom  foto Belaruski Gayun25 de rachete au fost lansate de pe aerodrom foto Belaruski Gayun

fotografiile arătau lansări de rachete de dimineață de pe aerodromul Zyabrovka, care se află în Regiunea Gomel din Belarus.

Imaginile au fost publicate de canalul Telegram Belaruski Gayun.

“În total, aproximativ 25 de rachete au fost lansate de la 05: 23 la 06: 29. Au existat rapoarte că exploziile au fost în regiunile Kiev și Chernihiv. Dacă presupunem că toate lansările provin din Sistemul de apărare antirachetă Iskander, atunci ar trebui să existe cel puțin 6 astfel de complexe la aerodrom. Pentru a face acest lucru, avem nevoie fie de imagini detaliate din satelit de înaltă calitate (la nivelul MAXAR), fie de date de la oameni de pe pământ care ar putea observa mișcarea diviziunilor rusești de-a lungul drumurilor din Belarus”, se spune în mesaj. 

Citește și:  liderul RPD din Belarus a început să vorbească despre capturarea a 8 orașe din Ucraina Liderul ” DNR ” din Belarus a început să vorbească despre confiscarea a 8 orașe din Ucraina  Belarus cumpără deja Genți de corp-expert Belarus cumpără deja saci de corp-expert

Publicația a reamintit că până la 10 unități de sisteme de rachete antiaeriene S-300/400 și, probabil, cel puțin 2 sisteme de rachete tactice Iskander sunt încă situate pe acest aerodrom.

 fotografia Belaruski Gayun fotografia Belaruski Gayun

În ceea ce privește întrebarea despre posibila ofensivă a forțelor bieloruse în Ucraina, “grupul nostru de monitorizare încă nu vede astfel de premise în viitorul apropiat, ca și înainte.”

 fotografia Belaruski Gayun fotografia Belaruski Gayun

după cum a raportat UNIAN, 10 sosiri inamice au fost înregistrate pe teritoriul regiunii Chernihiv în această dimineață.  Informațiile despre victime și distrugere sunt clarificate.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.