una dintre exploziile recente din Belgorod/screenshotUna dintre exploziile recente din Belgorod/screenshot

rușii care trăiesc în regiunea Belgorod ar trebui să fie atenți în viitor – pot “zbura” acolo.

Acest lucru a fost declarat în aerul canalului 24 de către consilierul ministrului Afacerilor Interne Viktor Andrusiv.

“Belgorod – pregătește-te”, a sugerat el pe scurt.

Potrivit lui Andrusiv, acum AFU are sarcina de a împinge inamicul la 40 km distanță de Harkov pentru a-l împiedica să bombardeze orașul cu mai multe lansatoare de rachete. Deja de la granița cu Ucraina, armele noastre pot fi trase la Belgorod rus, a adăugat oficialul.

“Prin urmare, cred că în viitorul apropiat vor afla ce înseamnă să fugi la subsol când totul arde acasă și orice altceva”, a sugerat Andrusiv.

contraofensiva APU lângă Kharkiv

Pe 5 mai, forțele de apărare ucrainene au lansat acțiuni contraofensive în direcțiile Harkov și Izyum.

După cum a raportat UNIAN, potrivit Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, o serie de așezări au fost eliberate de ocupanții ruși din regiunea Harkov în ultimele zile. Inamicul a fost bătut de la Centrul regional pentru zeci de kilometri. În unele zone, inamicul este împins înapoi la granița Federației Ruse.

Se știe, de asemenea, că, din cauza pierderilor semnificative pe teritoriul regiunii Harkov, unitățile ocupanților sunt retrase în Rusia pentru restaurare. În plus, o parte semnificativă a personalului serviciului militar din contractul rămas a scris rapoarte pentru concediere.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *