Biden a cerut subordonaților săi să” încetinească ” în sprijinul Ucrainei/foto UNIAN

Președintele american Joe Biden a cerut șefilor Departamentului de stat și Pentagonului să “încetinească” în exprimarea sprijinului pentru Ucraina, pentru a nu crea așteptări nerealiste și a nu provoca Rusia.

Acest lucru este raportat de NBC News, citând surse din administrație.

Potrivit rapoartelor mass-media, motivul a fost vizita lui Blinken și Austin la Kiev, în timpul căreia reprezentanții americani și-au exprimat încrederea că Ucraina va câștiga războiul și va exista mult mai mult decât Vladimir Putin. Potrivit președintelui, subordonații săi ” a mers prea departe.”

Biden a fost nemulțumit că Blinken și Austin au vorbit despre câștigarea în Ucraina. Nu i-a plăcut o astfel de retorică, a citat NBC una dintre sursele din administrație.

Potrivit unei alte surse, oficialii americani sunt din ce în ce mai îngrijorați că în cele din urmă războiul din Ucraina se va transforma într-un conflict prelungit în care Rusia va obține succese mici și stabile. Ei discută dacă președintele Zelensky ar trebui să-și înmoaie poziția publică dură cu privire la”pace în schimbul teritoriilor.”

Citește și:  Zelensky a povestit despre ce a vorbit cu liderii Franței, Germaniei, Italiei și României Zelensky a povestit despre ce a vorbit cu liderii Franței, Germaniei, Italiei și României Războiul din Ucraina: Ministerul Apărării a numit numărul de persoane atrase de Rusia Războiul din Ucraina: Ministerul Apărării a numit numărul de persoane atrase de Rusia noile arme vor permite Ucrainei să returneze teritoriile ocupate, inclusiv Crimeea-Reznikov Noile arme vor permite Ucrainei să se întoarcă teritoriile ocupate, inclusiv Crimeea – Reznikov

După cum a scris deja UNIAN, există dezacorduri între Statele Unite, țările europene și Ucraina cu privire la modul în care ar trebui să se încheie războiul. Se remarcă faptul că poziția președintelui Zelensky și a aliaților săi occidentali va avea o importanță deosebită dacă vor începe negocierile reale privind încetarea conflictului.

În același timp, potrivit consilierului șefului OP Mikhail Podolyak, Ucraina nu își poate permite niciun “Minsk” și trebuie să ocupe Teritoriile. Cu toate acestea, acest lucru necesită o anumită perioadă de timp, arme, fonduri și mobilizarea societății.

Reamintim că pe 16 mai, Zelensky a confirmat că negocierile cu Rusia sunt acum în pauză. Există mai multe motive, inclusiv neînțelegerea agresorului asupra proceselor de astăzi din lume. Apropo, ultima dată când delegațiile celor două țări s-au întâlnit față în față a fost la sfârșitul lunii martie.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.