Lavrov și Kuleba s-au întâlnit astăzi/REUTERS photo

Consilier al șefului biroului președintelui Mihail Podolyak a comentat cu privire la importanța discuțiilor miniștrilor de Externe ai Ucrainei Dmitri Kuleba, Turcia Mevlut Cavusoglu și Rusia Serghei Lavrov, a avut loc la Antalya.Podolyak a scris despre acest lucru pe Twitter.

“Summitul miniștrilor Dmitri Kuleba și Serghei Lavrov, mediat de partea turcă, este extrem de important pentru ca conducerea politică de vârf a Federației Ruse să formeze o viziune mai obiectivă și mai adecvată asupra situației. În Ucraina și în lume. Folosim toate canalele”, a subliniat Podolyak.

După cum a raportat UNIAN, astăzi, pe 10 martie, negocierile dintre miniștrii de Externe ai Ucrainei Dmitry Kuleba, Turcia Mevlut Cavusoglu și Rusia Serghei Lavrov au avut loc în Turcia.

după discuții, Kuleba a menționat că Kievul nu poate opri războiul dacă țara agresoare nu dorește să facă acest lucru. Potrivit lui, Ucraina este în căutarea pentru soluții diplomatice, dar în timp ce nu există nici unul, se va “altruist, sacrificându-se, proteja țara noastră, poporul nostru de la agresiunea rusă.”

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.