Biroul președintelui Ucrainei a răspuns la încrederea Kremlinului în “victoria” în război/foto UNIAN

Biroul președintelui Zelensky a comentat ironic încrederea Kremlinului în” victoria ” în războiul din Ucraina. Federația Rusă nu se poate lăuda cu realizări semnificative pe front, iar între timp pierderile armatei ruse se apropie rapid de 30 de mii de oameni.

Răspunsul la autoritățile ruse a fost publicat de consilierul șefului PO din Ucraina, Mikhail Podolyak, pe contul său personal de Twitter.

“Fără îndoială,” Victoria Rusă”, care include sancțiuni totale, neglijare internațională, izolare completă, arestarea în masă a iahturilor, bătălii epice pentru satele din regiunea Harkov, va crește doar. Doar că Peskov trebuie să decidă asupra definiției cuvântului “victorie” cu prețul a 30 de mii de ruși morți”, a scris Podolyak.

Amintiți-vă că astăzi, pe 17 mai, Secretarul de presă al lui Vladimir Putin, Dmitri Peskov, a vorbit la Forumul Educațional “noi orizonturi”. El a spus:”Suntem încrezători că vom câștiga, Putin știe unde conduce țara.” Apoi, vorbitorul Președintelui Federației Ruse a raportat despre pace după război și Vocea Rusiei, care va fi cu siguranță auzită. La aceste declarații a reacționat Mikhail Podolyak.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.