lichidarea lui Putin este luată în considerare în Rusia/foto de REUTERS

Un grup de oameni care se opun lui Vladimir Putin se formează în rândul elitei rusești. Eliminarea sa este luată în considerare.

Acest lucru este raportat de către Direcția Principală de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei.

“Otrăvire, boală bruscă, accident – elita rusă are în vedere posibilitatea înlăturării lui Putin. Un grup de oameni influenți în opoziție cu Vladimir Putin se formează în rândul elitei politice și de afaceri rusești. Scopul lor este să-l înlăture pe Putin de la putere cât mai curând posibil și să restabilească legăturile economice cu Occidentul, distruse din cauza războiului din Ucraina”, relatează Serviciul de informații.

Potrivit GUR, o anumită parte a elitei politice ruse a Federației Ruse îl consideră pe directorul FSB Alexander Bortnikov drept succesorul lui Putin. El a căzut recent în favoarea dictatorului rus. Motivul oficial al rușinii șefului FSB este calculul greșit fatal în războiul împotriva Ucrainei.

“Bortnikov și departamentul său au fost responsabili de analizarea sentimentelor populației din Ucraina și a capacității armatei ucrainene. Se știe că Bortnikov și alți reprezentanți influenți ai elitei ruse au în vedere diverse opțiuni pentru înlăturarea lui Putin de la putere. În special, otrăvirea, boala bruscă sau alte “accidente” nu sunt excluse”, spune mesajul.

Potrivit informațiilor, este posibil ca recenta “scurgere” a locației Unităților cecene din nordul Kievului să fie legată de aceste procese.

Informația a venit din partea Rusiei. Acesta este probabil modul în care conducerea FSB încearcă să slăbească influența lui Kadyrov. Poate fi, de asemenea, o încercare de a stabili în prealabil cooperarea cu autoritățile ucrainene, ocolind actuala conducere a Federației Ruse.

anterior a fost raportat că Putin ar putea avea o boală gravă. Potrivit informațiilor occidentale, el suferă de o tulburare a creierului care ar putea fi cauzată de demență, boala Parkinson sau steroizi care sunt utilizați pentru tratarea cancerului.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.