ca urmare a bombardării, spațiile rezidențiale separate ale casei au fost complet distruse/gp.gov.uaCa urmare a bombardării, spațiile rezidențiale separate ale casei au fost complet distruse/gp.gov.ua

 Comandantul Batalionului de tancuri și operatorul-tunar al unității militare 41659 a celei de-a 35-a brigăzi separate de pușcă motorizată, ca parte a celei de-a 41-a armate combinate a Forțelor Armate ale Federației Ruse, a fost informat despre suspiciunea de încălcare a legilor și obiceiurilor de război.

Acest lucru a fost raportat de către Biroul Procurorului General.

Potrivit anchetei, un batalion de tancuri al Forțelor Armate ale Federației Ruse a invadat teritoriul regiunii Chernihiv cu scopul confiscării armate a aeroportului Chernihiv și a ocupării regiunii.

Citește și:  APU a forțat flota rusă să evite apropierea de coasta Ucrainei-informații APU a forțat flota rusă să evite apropierea de coasta Ucrainei-informații drumurile de acces la frontieră vor fi echipate cu platforme pentru soluționarea vehiculelor-Ukravtodor Drumurile de acces la frontieră vor fi echipate cu platforme pentru soluționarea vehiculelor-Ukravtodor Războiul din Ucraina poate duce la criză și implicit a mai mult de 70 de țări ONU Războiul din Ucraina poate duce la criză și implicit a mai mult de 70 de țări ONU

“În timpul atacului, comandantul batalionului a dat un ordin ilegal operatorului de artilerie să tragă obuze explozive de calibru 125 mm într-o clădire rezidențială cu mai multe etaje din Chernihiv, care nu era o țintă militară și nu era folosită pentru nevoile militare. Ca urmare a bombardamentului, spațiile rezidențiale separate ale casei au fost complet distruse”, se arată în raport.

Datorită acțiunilor coordonate ale Forțelor Armate ale Ucrainei, tancul inamic a fost distrus, iar suspecții au fost capturați, a adăugat Procuratura Generală.

După cum a scris UNIAN, Tribunalul raional șevcenko din Kiev l-a condamnat pe fostul adjunct al Poporului din Ucraina Oleg Tsarev la 12 ani de închisoare în absență.

Instanța l-a găsit vinovat în conformitate cu partea 2 a articolului 110 și partea 3 a articolului 109 din Codul Penal al Ucrainei. Vorbim despre apeluri publice pentru acțiuni deliberate cu scopul de a schimba ilegal granițele teritoriului și frontiera de stat a Ucrainei, precum și apeluri publice pentru schimbarea forțată și răsturnarea ordinii constituționale folosind mass-media.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *