ca urmare a bombardării ocupanților, doi copii au fost răniți/foto : ua.depositphotos.com ca urmare a bombardării ocupanților, doi copii au fost răniți/foto : ua.depositphotos.com

Ca urmare a bombardării de astăzi de către ocupanții satului Maryanskoye, Regiunea Dnipropetrovsk, doi copii și mama lor au fost răniți.

Acest lucru a fost anunțat de șeful administrației militare regionale Dnipropetrovsk Valentin Reznichenko.

“Inamicul a tras artilerie asupra comunității Zelenodolsk. A îndreptat o lovitură spre Maryansky. În mod repetat. A distrus în mod intenționat așezarea. Doi copii și mama lor au fost răniți”, a spus el.

Reznichenko a adăugat că două case au fost complet distruse, mai multe au fost avariate, iar conducta de gaz și rețelele de electricitate au fost scoase din funcțiune.

După cum a raportat UNIAN, mai devreme, șeful administrației militare a Krivoi Rog, Alexander Vilkul, a declarat că ocupanții au lovit o lovitură de la artileria barilului în sectorul privat din satul Maryanskoye. Nu existau informații despre victime în acel moment.

Vilkul a menționat, de asemenea, că în districtul Krivoy Rog, invadatorii ruși au tras în mod repetat artilerie pe teritoriile comunităților Zelenodolsk și Apostolice.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *