în regiunea Zaporozhye, un hambar a fost distrus din cauza adversarilor/fotografie facebook.com/Командование Forțele Aeriene ale Forțelor Armate ale UcraineiÎn regiunea Zaporozhye, un hambar a fost distrus din cauza adversarilor/fotografie facebook.com/Командование Forțele Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei

ca urmare a bombardării Zaporozhye de către invadatorii ruși, o persoană a fost rănită.

Acest lucru este raportat în canalul Telegram al administrației militare regionale Zaporozhye.

în seara asta inamicul a lansat o serie de lovituri de rachete asupra regiunii Zaporozhye.

În acest sens, se remarcă faptul că o rachetă a lovit lângă autostrada din apropierea satului Volnoandreevka. Nu sunt victime.

“O instalație de infrastructură din Districtul Zavodsky din Centrul regional a fost supusă focului de rachete, au fost înregistrate două sosiri. Există o victimă care a fost rănită de cioburi de sticlă. Acum este într-o stare satisfăcătoare”, spune mesajul.

De asemenea, la ora patru dimineața, ocupantul a lovit depozitele unei firme agricole din ternuvatsky hromada. Nu sunt victime.

În plus, la ora 02:10, satul Novoivanovka din Komyshuvasky hromada a fost decojit. Nu sunt victime. Clădirile rezidențiale au fost distruse. Grânarul a fost distrus.

Anterior a devenit cunoscut faptul că pe 4 August, în jurul orei 3.30, în timpul unei alerte aeriene, invadatorii au lovit vecinătatea unuia dintre districtele Zaporozhye.

două “sosiri” au fost înregistrate în oraș. Ca urmare a atacului inamic, o clădire înaltă și mai multe case private au fost distruse.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *