8 persoane au fost rănite în regiunea Harkov din cauza bombardamentelor inamice noi/Foto t.me/sinegubovÎn regiunea Kharkiv, 8 persoane au fost rănite din cauza unei noi bombardamente inamice/foto t.me/synegubov

În ultima zi, ca urmare a bombardamentelor inamice din regiunea Harkov, 8 civili au fost răniți, trei dintre ei copii.

acest lucru a fost anunțat de către președintele administrației militare regionale Harkov Oleg Sinegubov în telegramă.

Deci, în orașul Lubotin, inamicul a lansat un atac cu rachete asupra unei instituții de învățământ. Anterior, nu au existat victime. În cartierul Bogodukhovsky, satul Baranovka a fost bombardat, o casă privată a fost avariată. Malaya Danilovka a fost decojită.

“În Balakleya, 2 persoane au fost rănite, în satul Ivanovka, Districtul Izyumsky – 3, inclusiv copii cu vârsta cuprinsă între 13 și 14 ani. Victima Chuguev-1 a fost supusă bombardamentelor. Un copil de 13 ani a fost rănit în districtul Pervomaisky Lozovsky. Există, de asemenea, 1 victimă în districtul Shevchenkovo Kupyansky”, a spus el.

În districtul Izyumsky, eliminarea unui incendiu la o rafinărie de petrol, care a fost atacată de invadatorii ruși pe 18 iunie, este încă în desfășurare.

între timp, în satul Tsirkuny, Districtul Kharkiv, un localnic de 74 de ani a fost aruncat în aer de o mină rusă. Spitalizat cu leziuni.

Amintiți-vă că Federația Rusă a invadat teritoriul ucrainean în dimineața devreme a zilei de 24 februarie și a început un război pe scară largă. Inamicul a bombardat mai întâi instalațiile militare, iar apoi – civili, în special, în Harkov și în regiune, au existat victime și răniți.

pe 18 iunie, a devenit cunoscut faptul că adversarii au tras în zona industrială Kharkiv cu rachete cu capcane de căldură.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.