bombardarea Kievului în timpul vizitei Secretarului General al ONU ar putea fi o decizie politică/foto Unian, Alexander SinitsaBombardarea de la Kiev în timpul vizitei Secretarului General al ONU ar putea fi o decizie politică/foto UNIAN, Alexander Sinitsa

Atacul cu rachete asupra Kievului, care a avut loc pe 28 Aprilie în timpul vizitei Secretarului General al ONU în Ucraina, ar fi putut fi planificat în avans.

Istoricul militar Mikhail Zhirokhov a declarat Acest lucru într-un interviu acordat UNIAN.

“Loviturile nu sunt lovite zi de zi. Acestea sunt planificate de ruși în avans. În Federația Rusă, poate exista un tabel cu obiectivele planificate. Faptul că un reprezentant al ONU se afla la Kiev la momentul sosirii poate fi o coincidență”, a spus expertul.

cu toate acestea, Zhirokhov nu exclude faptul că bombardarea ar fi putut fi o decizie politică.

“Pe de altă parte, după toate probabilitățile, acest bombardament ar fi putut fi o decizie politică. Dar dacă rușii au vrut să facă ceva cu adevărat revelator, de ce nu au tras, de exemplu, la clădirea Ministerului Apărării?”,- a spus expertul.

Citește și:  invadatorii ruși vor ataca din mai până în toamnă – expert militar Invadatorii ruși vor ataca din mai până în toamnă-expert militar din punct de vedere militar, invazia Ucrainei a fost complet idioată-expert Din punct de vedere militar, invazia Ucrainei a fost complet idioată-expert Rusia a calculat greșit când a pariat pe o ofensivă a tancurilor-expert militar Rusia a calculat greșit când a făcut un pariu pe un tanc ofensiv-expert militar sunt înarmați până în dinți, dar aceasta nu este o armată: dezvăluirile unui voluntar care a fost capturat în Butch “Sunt înarmați până în dinți, dar aceasta nu este o armată”: dezvăluiri ale unui voluntar care a trecut prin captivitate în Butch  expert militar numit cel mai slab punct din armata invadatorului Expertul militar a numit cel mai slab punct din armata invadatoruluiexpert militar a explicat de ce SUA nu va da Ucraina luptători acum expert militar a explicat de ce SUA nu va da Ucraina luptători acum

Războiul din Ucraina:

Ați putea fi, de asemenea, interesat de știri:

“Captivitatea rusă și Buryat sunt condiții complet diferite” – voluntar, supraviețuitor al Butch

” aceștia sunt oameni bolnavi. Ei ucid fără să se gândească ” – un martor ocular despre ceea ce s-a întâmplat în Bucha

“rușii au băut și au jefuit, iar Buryats au băut și au ucis”-un martor ocular despre ocupația lui Bucha

ajută proiectulsusține-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *