Ocupanții ruși continuă să bombardeze cu cinism orașele ucrainene pașnice. În ultima zi, au aruncat scoici pe Uzina Antonov și o clădire înaltă din Kiev, au deteriorat un turn TV din Regiunea Rivne. Și acum a devenit cunoscut despre bombardarea pe scară largă a Severodonetsk. Teroriștii lui Putin vor literalmente să distrugă orașul la pământ. Acest lucru a fost anunțat de șeful Administrației Regionale de Stat din Luhansk, Serghei Gaidai, în canalul său Telegram.

“Ce vrea ocupantul să realizeze? În declarațiile lor, rușii ar fi adus pacea, dar, de fapt, distrug orașe întregi. În Severodonetsk, ieri au fost incendiate case atât în cartierele vechi, cât și în cele noi, o școală, o Silvicultură și multe alte obiecte. Bombardarea este atât de mare încât nu există suficienți salvatori-pur și simplu nu pot fi peste tot în același timp. Oamenii încearcă să plece,pentru că mulți dintre ei nu mai au unde să trăiască. M-am născut în Severodonetsk și pot înțelege cum doare inima refugiaților care și-au petrecut toată viața aici în triunghiul chimic Severodonetsk-Lisichansk-Rubezhnoye. Războiul se va încheia și vom construi aceste orașe, le vom întoarce potențialul științific. Victoria va fi a noastră”, a declarat Serghei Gaidai într-o declarație.

Mai mult, șeful Administrației Regionale de Stat Luhansk a adăugat:”ieri, ca urmare a bombardamentelor rusești, casele din Severodonetsk au luat foc pe Agafonov, Vilesov, Gagarin, Gogol, Kurchatov, autostrada Stroiteley, Gvardeysky Ave.”

Războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.