rușii au bombardat Avdiivka/fotografia Centrului de presă OOS

Ca urmare a bombardării uzinei de cocs Avdiivka de către ocupanții ruși, cel puțin 10 persoane au fost ucise și alte 15 persoane au fost rănite.

Acest lucru a fost anunțat în canalul său de telegramă de către șeful administrației militare regionale Donetsk Pavel Kirilenko.

“Cel puțin 10 morți, 15 răniți – acestea sunt consecințele bombardării uzinei de cocs Avdiivka de către ocupanții ruși. Aceste cifre sunt operaționale”, a spus el.

Deci, a adăugat Kirilenko, informațiile vor fi clarificate în continuare, iar numărul victimelor poate fi probabil mare.

“Rușii știau exact unde ținteau: muncitorii tocmai își terminaseră tura și așteptau la stația de autobuz autobuzul care trebuia să-i ducă acasă de la fabrică”, a declarat șeful OVA.

Anterior, s-a raportat că una dintre cele mai mari întreprinderi ale industriei chimice de cocs din stat, uzina chimică de cocs Avdeevsky, a fost din nou sub focul invadatorilor. A treia baterie a primului magazin de cocserie, a centralei termice și a magazinului de captare au fost avariate.

Mai târziu, rușii au tras cu proiectile de fosfor la Avdiivka de două ori. În special, mai întâi cochilia a lovit în zona fabricii de cocs, și apoi – în centrul orașului.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *