false armata rusă a început să atragă în mod activ aeronave pentru a sprijini ofensiva la sol/ua.depositphotos.com

Echipajele bombardierelor ruse din Marea Azov și Marea Caspică au efectuat exerciții și au practicat lansări condiționate de rachete de croazieră.

După cum relatează corespondentul UNIAN, acest lucru a fost anunțat la un briefing de către președintele Ministerului Apărării Alexander Motuzyanik.

Potrivit acestuia, potrivit datelor Direcției Principale de informații a Ministerului Apărării, echipajele bombardierelor rusești cu rază lungă de acțiune Tu-22M3, Tu-95, Tu 160 din spațiul aerian de pe teritoriile mărilor Azov și Caspice, precum și spațiul aerian al Federației Ruse au efectuat exerciții și au practicat lansări condiționate de rachete de croazieră.

Citește și:  care cazan? Gândiți - vă la oameni: Gaidai a respins falsul despre ieșirea invadatorilor pe autostrada Lisichansk-Bakhmut “Ce cazan? Gândiți-vă la oameni”: Gaidai a respins falsul despre ieșirea invadatorilor pe autostrada Lisichansk – Bakhmut săptămâna viitoare va fi decisivă pentru Regiunea Luhansk-Gaidai Săptămâna viitoare va fi crucială pentru Regiunea Luhansk – Gaidai Bătălia pentru Donbass este probabil să fie ultima ofensivă majoră a Federației Ruse în Ucraina-NYT Bătălia pentru Donbass este probabil să fie ultima ofensivă majoră a Federației Ruse în Ucraina-NYT

În plus, Motuzyanik a spus că armata rusă a început să atragă în mod activ aeronave pentru a sprijini ofensiva la sol a unităților sale.

“Agresorul trage intens de-a lungul liniei de contact și în profunzimea apărării trupelor ucrainene din regiunile Luhansk și Donetsk. Inamicul a intensificat utilizarea componentelor aviației, în primul rând a aviației de asalt și a armatei, pentru a-și susține ofensiva terestră”, a spus el.

Motuzyanik a adăugat că implicarea bombardierelor cu rază lungă de acțiune și strategică continuă să identifice sistemele de apărare aeriană ale Forțelor Armate ale Ucrainei și să identifice noi frontiere pentru lansarea rachetelor de croazieră.

Mai devreme a devenit cunoscut faptul că Federația Rusă a folosit 60% din stocurile de arme de precizie. Rusia nu va putea să-și refacă rapid rezervele pierdute din cauza sancțiunilor și a lipsei de capacitate.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.