Talon RobotTALON robot/Facebook/Alexey Beloshitsky

compania britanică multinațională de apărare QinetiQ ” va transfera zece roboți TALON sapper în Ucraina.

Acest lucru a fost anunțat de primul șef adjunct al Departamentului de poliție de patrulare Alexey Beloshitsky pe pagina sa de Facebook.

Până la începutul invaziei pe scară largă a Federației Ruse în Ucraina, existau deja mai mult de 12 astfel de roboți. 

“Acesta este un robot sapper care nu numai că determină locația “cadourilor”, ci și le neutralizează. Până la începutul războiului, aveam deja mai mult de 12 dintre ei, acum QinetiQ va ajusta alte 10″, a spus Beloshitsky.

Citește și:  aproape toată infrastructura a fost distrusă în Gulyai-Pole, linia frontală este foarte aproape În Gulyai-Pole, aproape întreaga infrastructură a fost distrusă, linia frontală rulează foarte aproape armata ucraineană a eliminat 18 ocupanți și un depozit de muniție în Est Armata ucraineană din est a eliminat 18 ocupanți și un depozit de muniție aceasta este teroarea: Zelensky a comentat greva invadatorilor în regiunea Ternopil “Aceasta este teroare”: Zelensky a comentat greva invadatorilor din regiunea Ternopil

Robotul preia până la 45 de kilograme și poate trage o sarcină de până la 680 de kilograme. Are o lungime de 86,4 centimetri, o înălțime de 42,7 cm și o greutate maximă de 52 până la 71 de kilograme.

Centrala electrică vă permite să atingeți viteze de până la 8,3 km/h și să lucrați fără reîncărcare de la 2,8 la 4,5 ore și în modul de așteptare până la 7 zile.

După cum știți, în 2011, QinetiQ a fost a 52-a cea mai mare companie globală de apărare și a șasea ca mărime din Marea Britanie.

după cum a raportat UNIAN, mai devreme Ministrul Afacerilor Interne al Ucrainei Denis Monastyrsky a spus că va dura cinci până la șapte, sau chiar zece ani pentru a șterge complet teritoriul țării.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.