fals

Ca urmare a bombardării de ieri a Kievului de către ocupanții ruși, Vera Girich, producător de Radio Liberty, a fost ucisă. Racheta a lovit casa în care locuia, corpul femeii a fost găsit astăzi.

Acest lucru a fost raportat de colegii decedatului.

Redacția a spus că Vera Girich a început să lucreze la Biroul Radio Liberty din Kiev la 1 februarie 2018. Înainte de aceasta, a lucrat pentru principalele canale tv ucrainene.

un coleg al Jurnalistului Alexander Demchenko a publicat o fotografie cu mașina spartă a victimei, care se află lângă casa ei decojită.

“Aceasta este o mașină mică a lui Vera Girich, colega mea de la Radio Liberty. Pe ea, acum câțiva ani, ne-a dus la Nemeshaevo, spunându-ne cum să căutăm informații în teritoriile ocupate. Acum nu mai există credință. O rachetă rusă exactă a lovit casa ei, Vera a stat acolo toată noaptea și au găsit-o abia dimineața. Personal, nu sunt supărat și nu vreau să plâng, pentru că ar trebui repetat în fiecare zi. Pur și simplu nu știu cum să vă spun ce persoană minunată nu mai este”, a scris el.

facebook.com/sashdemch

Noi lovituri de rachete de la Kiev: ceea ce este cunoscut

După cum a raportat UNIAN, pe 28 aprilie, Ministerul de Interne a raportat noi explozii puternice la Kiev. Ulterior, a devenit cunoscut faptul că ocupanții au lovit cu rachete o clădire de apartamente din Districtul șevcenko.

Rusia a lovit Kievul cu rachete de croazieră în timpul vizitei Secretarului General al ONU Antonio Guterres. Consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovich a comentat următorul atac al ocupanților și a menționat că “escaladarea a mers conform celei mai grave opțiuni.” UE este, de asemenea, șocată de grevele rusești de la Kiev, unde au fost secretarul general al ONU și premierul bulgar.conform ultimelor date, o persoană a fost ucisă și patru au fost rănite în urma bombardamentelor.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.