6 persoane au fost ucise ca urmare a bombardării Lviv/foto Alexander Kamyshin

În timpul atacului cu rachete de la Lviv, cel puțin 17 persoane au fost rănite, dintre care 6 au fost ucise.

Acest lucru a fost anunțat de către președintele Lviv Ova maxim Kozitsky.

Potrivit informațiilor Comandamentului aerian Zapad, în această dimineață au avut loc patru lovituri de rachete asupra Lvivului, scrie șeful OVA.

Potrivit acestuia, trei greve au căzut asupra instalațiilor de infrastructură militară, una pe montarea anvelopelor.

“Ca urmare a loviturilor, au avut loc incendii. Stingerea este încă în desfășurare. Obiectele au primit daune semnificative. Din păcate, sunt morți și răniți. Din această oră, sunt cunoscuți 6 morți și 8 răniți. Există un copil printre victime”, a spus președintele OVA.

Primarul Lviv Andrei Sadovoy a raportat ulterior mai multe victime și daune semnificative.

“Anterior, 6 persoane au fost ucise. 11 răniți, inclusiv 1 copil. Aproximativ 40 de mașini au fost avariate sau distruse. Unda de șoc a spart ferestrele unui hotel din apropiere. Ucrainenii evacuați trăiesc în ea”, a spus el.

 6 persoane au fost ucise ca urmare a bombardării Lviv/fotografie de Andrey Sadovoy

Sadovoy a avertizat, de asemenea, că eliminarea consecințelor loviturilor de rachete continuă. Toate serviciile lucrează la fața locului.

Traficul este blocat de-a lungul străzilor Levandovskaya (de la strada Syaivo până la strada șevcenko), Strada șevcenko în zona turnului spre strada tunelului (hotelul NTON).

decojirea Lviv pe 18 aprilie: ceea ce este cunoscut

După cum a raportat UNIAN, în dimineața zilei de Luni, 18 aprilie, invadatorii ruși au efectuat mai multe atacuri cu rachete asupra Lvivului.

Conform informațiilor preliminare ale șefului OVA Maxim Kozitsky, armata rusă a efectuat patru lovituri de rachete. În același timp, primarul din Lviv informat despre mai multe. 

“5 lovituri de rachete vizate pe Lviv. Serviciile relevante au plecat deja la locul respectiv. Aflăm informații mai detaliate”, a scris Sadovoy.

Ulterior, a devenit cunoscut faptul că, ca urmare a bombardării dimineții din Lviv, facilitățile de infrastructură civilă au fost deteriorate.

Șeful Ukrzaliznytsia, Alexander Kamyshin, a declarat că mai multe rachete au lovit în apropierea instalațiilor feroviare și au publicat o fotografie. 

datorită congestiei trenurilor care așteaptă sfârșitul alarmei la Lviv, UZ a informat despre posibila întârziere a trenurilor.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.