MIA și SBU vor primi fonduri suplimentare/foto Unian, Viktor KovalchukMinisterul Afacerilor Interne și SBU vor primi fonduri suplimentare/foto UNIAN, Viktor Kovalchuk

Cabinetul de Miniștri a alocat suplimentar 34,4 miliarde UAH Ministerului Afacerilor Interne și 510 milioane UAH serviciului de securitate al Ucrainei.

Acest lucru a fost declarat de prim-ministrul Denis Shmygal în timpul unei ședințe de guvern.

“Astăzi alocăm 34,4 miliarde UAH organelor sistemului Ministerului Afacerilor Interne. Din aceste fonduri, 33,6 miliarde UAH vor merge la plăți sporite către eroii noștri care se află acum pe prima linie care apără Ucraina. De asemenea, alocăm 275 milioane UAH pentru serviciul de urgență de stat și salvatorii noștri”, a spus el.

“Noi trimitem un document separat 510 milioane UAH pentru SBU. Partea principală, 300 de milioane UAH, va fi cheltuită pentru achiziționarea de arme și echipamente de ultimă generație”, a adăugat premierul.

Ca UNIAN a raportat, Președintele Ucrainei Volodymyr Zelensky a respins șeful regiunii Kharkiv SBU Roman Dudin pentru ” nu de lucru pentru a proteja orașul, dar gândesc doar despre el însuși personal.” El a adăugat că motivele șefului SBU din regiune vor fi descoperite de ofițerii de aplicare a legii.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.