corpurile a 1202 civili uciși de ocupanți au fost găsite în regiunea Kiev-Poliție/Foto Unian, Serghei RevaCorpurile de 1202 civili uciși de ocupanți au fost găsite în regiunea Kiev-Poliție/Foto UNIAN, Serghei Reva

1202 de civili au fost deja găsiți în regiunea Kiev, care au fost uciși de ocupanții ruși.

Acest lucru a fost declarat de către șeful regiunii Kiev de poliție Andrei Nebytov în timpul unui Teledon.

“Începând de astăzi, 1202 de cadavre ale civililor noștri morți au fost deja examinate de anchetatori și transferate instituțiilor medicale medico-legale pentru a stabili cauzele decesului. Până în prezent, 280 de cadavre rămân neidentificate”, a declarat Nebytov și a cerut cetățenilor care știu despre persoanele dispărute să se prezinte la poliție.

În plus, începând cu 2 Mai, 300 de persoane rămân dispărute în regiune, dar numerele se schimbă în fiecare zi.

Potrivit acestuia, au fost înregistrate cazuri în care cetățenii care locuiau în regiunea Kiev au fost duși cu forța în Belarus. 

Începând cu 29 aprilie, se știa că invadatorii au ucis aproximativ 900 de persoane în regiunea Kiev. În același timp, poliția găsește tot mai multe morminte comune. 

După cum a scris UNIAN, două gropi comune cu cadavrele a nouă ucraineni pașnici uciși de invadatorii ruși au fost găsite în Borodyanka, Regiunea Kiev.

în Irpen, după expulzarea ocupanților, au apărut sute de morminte noi și un întreg cimitir de mașini distruse.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.