în regiunea Buchan, ofițerii de aplicare a legii au găsit cadavrele a încă 4 morți/foto: Poliția regiunii Kiev

În regiunea Kiev, au fost identificate cadavrele a încă patru victime ale agresiunii rusești, printre care o fetiță de 10 ani.

Potrivit poliției din regiunea Kiev pe Facebook, ofițerii de aplicare a legii au exhumat ieri corpurile civililor de pe teritoriul Comunității Borodyansk.

Se remarcă faptul că în satul Novaya Buda, corpul unei femei de 69 de ani care a murit ca urmare a bombardamentelor inamice a fost adus la suprafață, după care colegii ei săteni au îngropat-o în cimitir.

Poliția raportează că, în satul Shibeno, poliția a exhumat cadavrele a două persoane, inclusiv o fetiță de 10 ani care a murit din cauza rănilor de șrapnel ca urmare a unei cochilii inamice care a lovit casa și a găsit, de asemenea, cadavrul unui bărbat de 58 de ani, pe care ocupanții l-au împușcat la distanță aproape de casa lui.

“A patra victimă a bombardamentelor rusești a fost o bunică de 92 de ani din satul Ozerschina. O femeie în vârstă a murit în propria casă, în care a izbucnit un incendiu ca urmare a unui atac inamic”, se spune în raport.

poliția a efectuat o examinare preliminară a cadavrelor victimelor. Au fost duși la morgi pentru examinări medico-legale.

Corpurile a 1202 de civili au fost deja găsite în regiunea Kiev

De la începutul dezocupării regiunii Kiev, 1202 de cadavre de civili uciși de ocupanți au fost deja găsite, examinate și transferate instituțiilor medico-legale. Alte 300 de persoane sunt în continuare date dispărute.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, rușii sunt atât de spălați pe creier de propagandă încât nici măcar nu își cred rudele atunci când mărturisesc atrocitățile din Ucraina.  O femeie rusă zombificată își convinge fiul-ocupant că ucide”nu copii, ci fasciști

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *