aeroportul a fost complet distrus de atacurile cu rachete ale ocupanților din oraș/foto wikipedia.org aeroportul a fost complet distrus de atacurile cu rachete ale ocupanților din oraș/foto wikipedia.org

Administrația Regională de Stat Dnipropetrovsk avertizează cu privire la abordarea lentă a invadatorilor la granițele regiunii.

Acest lucru a fost anunțat de către șeful Administrației Regionale de Stat Valentin Reznichenko.

“Nu lăsați absența alarmelor de aer să vă calmeze. Acum, cel mai important lucru nu este să vă relaxați. Să nu decidem că deja ne descurcăm bine. Acesta este calmul dinaintea furtunii. Inamicul, deși încet, dar ștergând orașele și satele noastre de pe fața pământului, se îndreaptă spre granițele regiunii noastre”, a spus Reznichenko.

Potrivit acestuia, orașul lucrează non-stop pentru a consolida nu numai liniile de apărare, ci și pentru a consolida sistemul de apărare al Ucrainei în ansamblu.

“Această muncă zilnică dureroasă nu este adesea vizibilă din exterior, dar necesită resurse umane, intelectuale și financiare uriașe din interior. Ai grijă de tine. Lupta pentru Ucraina se desfășoară în fiecare zi. Pe toate fronturile, de către toți cetățenii țării”, a spus el.

reamintim, invadatorii au tras în regiunea Dnipropetrovsk și au lovit din nou templul.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.