Expert a evaluat riscul re-ofensivei Rusiei la Kiev/foto UNIAN Expert a evaluat riscul re-ofensivei Rusiei la Kiev/foto UNIAN

Cunoscutul expert militar Oleg Jdanov a estimat probabilitatea unei re-ofensive a trupelor ruse la Kiev, Sumy, Chernihiv și Harkov.

el și-a exprimat opinia cu privire la acest lucru într-un număr special al TSN.

“În primul rând, îi voi întreba pe cei care spun că va exista o ofensivă asupra Kievului mâine, voi întreba: cu ce vor ataca? Unde este un alt grup de 170-200 de mii la graniță care ar putea efectua o operațiune ofensivă la o asemenea adâncime până la Kiev?”- a spus Jdanov.

în același timp, expertul este de acord că este necesar să fie în siguranță:

“Sunt pe deplin de acord că este necesar să construim linii de apărare a structurilor inginerești și să creăm câmpuri minate de-a lungul graniței cu Federația Rusă. Sau de-a lungul graniței în direcții amenințătoare, unde probabilitatea avansării inamicului este mare.”

Anterior, la Kiev, au spus despre apărare în cazul unui nou atac al Rusiei.

“Dacă există un atac repetat, nu putem evita daunele, dar pentru a le reduce cât mai mult posibil, prima linie de apărare a Kievului este echipată la o distanță mare de oraș pentru a face imposibilă utilizarea unităților de artilerie inamice în primul rând”, se spune în raportul KGVA.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.