diaspora Canadiană strânge fonduri pentru Bayraktar Ucraina/foto ua.depositphotos.com Diaspora Canadiană strânge fonduri pentru Bayraktar Ucraina/foto ua.depositphotos.com

Organizația Canadiană non-profit UHelpUkraine a lansat o campanie Canadiană Bayraktar Crowdfund pentru a strânge 7 milioane de dolari canadieni (5,4 milioane de dolari) pentru drona de atac BayraktarTB2 pentru Ucraina.

Acest lucru este raportat pe site-ul organizației.

“Cu fiecare donație, veți deveni unul dintre primii care susțin inițiativa noastră de a strânge 7 milioane de Dolari Canadieni pentru achiziționarea unei drone Bayraktar de la cea mai mare diasporă ucraineană din lume. Scopul acestui proiect este de a transfera drona în mâinile armatei ucrainene până la Ziua Independenței Ucrainei pe 24 August”, a spus UHelpUkraine.

În prezent, 12.450 de dolari canadieni au fost deja colectați.

După cum știți, UHelpUkraine este o organizație non-profit a voluntarilor ucraineano-canadieni care sunt mândri de ucraineni. A fost creat ca răspuns la atacul nedrept al Rusiei asupra Ucrainei din 24 februarie 2022. 

După cum a raportat anterior UNIAN, Lituania a colectat aproape 6 milioane de euro pentru achiziționarea Bayraktar TB2 pentru APU. Apoi, producătorul dronelor Baykar a decis să-l transfere gratuit în Ucraina.

În iunie, showmanul ucrainean Serghei Pritula a lansat inițiativa”Bayraktar al Poporului”. În doar trei zile, ucrainenii au donat 600 de milioane de grivne. Baykar a promis din nou că va preda gratuit trei drone.

după aceea, Polonia a lansat, de asemenea, o strângere de fonduri pentru Bayraktar pentru APU. În prezent, au fost colectate 17,6 milioane de zloți. Zilele trecute, locuitorii Norvegiei au început o colecție similară.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.