în mai multe condiții, Moscova poate înceta să reprezinte o amenințare pentru Kiev , consideră un expert militar/foto ua.depositphotos.com În mai multe condiții, Moscova ar putea înceta să reprezinte o amenințare pentru Kiev, consideră un expert militar/foto ua.depositphotos.com

amenințarea militară pentru Ucraina din partea Federației Ruse poate dispărea, în primul rând, atunci când Federația Rusă se dezintegrează.

Ucrainenii vor expira și atunci când armele nucleare vor fi luate de partea rusă, a declarat expertul militar Pyotr Chernik pentru TSN.

Potrivit lui, Rusia nu va amenința Ucraina atunci când statul nostru se alătură rândurilor țărilor membre NATO.

“În primul rând, vom expira numai atunci când Rusia se dezintegrează, altfel nu va fi. În al doilea rând, armele nucleare sunt luate de la ei. În al treilea rând, ceea ce rămâne din statul rus va fi tăiat din resursele libere siberiene. În al patrulea rând, aderăm la NATO…”,- a spus interlocutorul.

Expertul consideră că toate aceste condiții nu vor prinde viață în curând, astfel încât amenințarea militară pentru statul nostru de la Moscova este de mult timp.

Amintiți – vă că în primăvara anului 2014, Rusia a invadat teritoriul ucrainean-a confiscat Crimeea și a sprijinit militanții din regiunile Donetsk și Luhansk, care au creat așa-numitele “DNR” și “LNR”.

În dimineața zilei de 24 februarie, trupele rusești au făcut o invazie pe scară largă fără a declara război. Kremlinul a susținut că a lansat o ” operațiune specială “în Ucraina pentru presupusa” denazificare “și”demilitarizare.” Sub această acoperire, adversarii au capturat o serie de așezări în estul și sudul statului nostru.

În iulie, fostul comandant al trupelor americane din Europa, general pensionar și expert la Centrul de analiză a politicilor europene din Washington, Ben Hodges, a prezis că ostilitățile active din Ucraina vor continua iarna.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.