faza fierbinte se va încheia până la sfârșitul anului, crede Marchenko/foto facebook.com/GeneralStaff.ua faza fierbinte se va încheia până la sfârșitul anului, crede Marchenko/foto facebook.com/GeneralStaff.ua

Faza fierbinte a războiului declanșat de Rusia împotriva Ucrainei se poate încheia până la sfârșitul acestui an.

această prognoză a fost făcută de generalul-maior ucrainean Dmitri Marchenko.

“Foarte rar mă angajez să prezic, dar nu va fi mult timp. Nici ei, nici noi nu vom rezista mult. Este faza fierbinte care se va încheia cu siguranță până la sfârșitul anului”, crede generalul.

În același timp, Marchenko a subliniat că momentul eliberării teritoriilor ocupate va depinde de mai mulți factori, în special de furnizarea de arme occidentale.

“De asemenea, le este frică, trebuie să rezistăm. Îi vom bate și îi vom expulza, acesta este pământul nostru, nu ne este frică de nimeni și nu vom lăsa pe nimeni aici”, este sigur.

Anterior, expertul militar Jdanov a declarat că Forțele Armate ale Ucrainei vor trebui probabil să aștepte puțin cu o contraofensivă din cauza volumului mic de livrări de arme occidentale.

de asemenea, a fost raportat că trupele rusești își trag toate rezervele în sudul Ucrainei. Ministerul de Interne a avertizat asupra unui posibil atac.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.