Mass-media a reușit să afle detaliile vieții luxoase a amantei lui Putin/foto: Championship

Când Rusia a lansat o invazie militară masivă a Ucrainei, gimnasta Alina Kabayeva, în vârstă de 38 de ani, a mers la o cabană “foarte retrasă și foarte sigură” lângă Lugano, în Elveția, cu copiii ei mici, al căror tată este considerat a fi președintele rus Vladimir Putin. 

Mass-media a reușit să afle detaliile vieții luxoase a amantei lui Putin, acestea fiind publicate de The Mirror.

“Gimnasta Alina Kabayeva, care a câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice, care a fost numită cândva “cea mai flexibilă femeie din Rusia”, se pare că a mers la o cabană “foarte retrasă și foarte sigură” din apropiere, cu copiii mici ai cuplului, când tancurile rusești au intrat în Ucraina”, se arată în publicație.

Potrivit jurnaliștilor, Kabayeva, în vârstă de 38 de ani, care este considerată de mulți ca fiind mama a doi fii și a unei fiice a lui Putin și, eventual, a două fiice, locuiește într-un conac luxos protejat.

O sursă de jurnaliști din Lugano, lângă granița italiană, a declarat: “înainte de pandemia coronavirusului, existau adesea zvonuri că amanta lui Putin se afla în oraș. Se știe că au legături puternice aici, dar toți cei care le cunosc au jurat să păstreze secretul.”

 orașul Lugano din Elveția/foto: Adam Gerrard/Daily Mirror

“În timp ce Rusia se destramă din cauza sancțiunilor, acesta este locul perfect pentru ca Putin să o trimită pe Alina și pe copiii lor”, a adăugat sursa.

Potrivit jurnaliștilor, locul în care s-au stabilit descendenții lui Kabayeva și Putin după începerea războiului ruso-ucrainean este dominat de restaurante scumpe, farmacii, bănci, magazine de marcă, spitale de elită și străzi “lins”.

 străzile din Lugano/foto: Adam Gerrard/Daily Mirror

Publicația a reușit, de asemenea, să afle câteva detalii despre nașterea copiilor lui Putin.

Într-o clinică VIP numită Clinica Sant ‘ Anna, care se află în apropiere de Lugano, potrivit unui canal TV local, în 2015 Kabaeva a născut fete gemene lui Putin. Este raportat că președintele Rusiei a fost prezent la naștere, astfel încât două secții au fost închiriate în clinică – pentru un cuplu cu copii și gardieni.

“Plimbându-se în soarele cald de primăvară din această săptămână, contrastul dintre liniștea Sant’ Anna și maternitatea, care a fost bombardată de trupele rusești din Mariupol, nu a putut fi mai ascuțit”, spune oglinda.

Anterior, mass-media a raportat, de asemenea, că toți copiii lui Kabayeva de la Putin au deja pașapoarte elvețiene. Kabayeva este probabil deja cetățean elvețian.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.