Podul Crimeei păzește un număr frenetic de apărare aeriană inamică, împărtășit de secretarul NSDC/foto REUTERSPodul Crimeei este păzit de un număr frenetic de sisteme de apărare aeriană inamice , a împărtășit Secretarul NSDC/REUTERS foto

Ocupanții ruși păzesc foarte atent Podul Crimeei, o cantitate frenetică de echipament de apărare aeriană a fost furnizată pentru a proteja acest obiect.

Acum adversarii sunt tensionați din cauza podului Crimeei, exercițiile se desfășoară aproape în fiecare zi, a declarat secretarul Consiliului Național de securitate și apărare Alexey Danilov la Radio NV.

“…Este foarte atent păzit. Aproape în fiecare zi există exerciții. Numărul de apărare aeriană care au fost înființate pentru a proteja această facilitate este frenetic. Acest lucru sugerează că sunt destul de serioși în ceea ce privește armele pe care trupele noastre le au deja”, a spus sursa.

Potrivit lui, înainte de invazia Ucrainei, rușii au crezut că ucrainenii nu au voința și trupele, iar acum ne iau foarte în serios.

Amintiți-vă că în primăvara anului 2014, Federația Rusă a confiscat Crimeea ucraineană, apoi a construit Podul Crimeei, care lega teritoriul rus de peninsula capturată. 

Mai târziu, în dimineața devreme a zilei de 24 februarie 2022, Rusia a decis o invazie pe scară largă a Ucrainei.este demn de remarcat faptul că partea rusă a folosit Podul Crimeei pentru a satura peninsula cu arme și echipament militar.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.