rușii au bombardat regiunea Odessa cu Iskanders/foto REUTERS rușii au bombardat regiunea Odessa cu Iskanders/foto REUTERS

Regiunea Odessa a fost atacată de 2 rachete Iskander trase din Crimeea ocupată temporar.

Acest lucru a fost raportat jurnaliștilor în cadrul Comandamentului Operațional “Pivden” al Forțelor Armate ale Ucrainei.

“De la explozia de rachete în aer, așa-numitele capcane de căldură împrăștiate pe teritoriul regiunii Odessa. Arată ca o cochilie neexplodată sau au forma unei săgeți cu o coadă portocalie”, se spune în raport.

se remarcă faptul că acesta este un lucru periculos, deoarece are o temperatură ridicată de ardere, poate provoca arsuri la scară largă. gorenje

Mai multe dintre aceste capcane au provocat focul de iarbă uscată. Acum, serviciile de salvare răspund prompt, eliminând incendiile.

“În cazul detectării obiectelor suspecte, nu încercați să le ridicați, abordați-le. Protejați-i pe ceilalți, informați serviciile competente și treceți la o distanță sigură. Acum nu există informații despre victime”, a spus comanda.

Mai devreme a devenit cunoscut faptul că seara a fost lansat un atac cu rachete pe teritoriul uneia dintre comunitățile din Districtul Odessa.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.