eliberarea regiunii Herson este posibilă cu o singură condiție , a spus expertul/foto ua.depositphotos.com Eliberarea regiunii Herson este posibilă cu o singură condiție , a spus expertul/foto ua.depositphotos.com

Regiunea Kherson poate fi eliberată de ocupanții ruși dacă eliminați logistica inamicului.

Eliberarea regiunii Herson de dușmani ar trebui să dureze câteva săptămâni, a declarat fostul șef adjunct al Statului Major al Forțelor Navale ale Forțelor Armate ale Ucrainei, căpitan de prim rang al rezervei și expert al Centrului pentru strategii de apărare Andriy Ryzhenko într-un interviu acordat UNIAN.

“…Dacă eliminați logistica lor, se poate face”, a spus Regiunea.

Expertul a adăugat că apărătorii statului nostru au acum arme de înaltă precizie care pot atinge foarte eficient punctele logistice cheie.

“…Principalul punct este că nu vrem să distrugem teritoriul regiunii Herson, deoarece oamenii noștri locuiesc acolo, iar întreprinderile noastre lucrează acolo”, a menționat căpitanul.

Ryzhenko consideră că în războiul cu Federația Rusă, Kherson este o “carte de aur”, de care depinde mult.

“…Kherson este singurul centru regional pe care rușii l-au capturat în 5,5 luni. Prin urmare, dacă îl recucerim și mergem la istm, va fi într-adevăr o lovitură foarte gravă pentru ruși”, a spus sursa.

fostul șef adjunct al Statului Major al Marinei Forțelor Armate din Ucraina a subliniat că dezvoltarea evenimentelor viitoare va depinde de acest lucru.

Amintiți-vă că trupele ruse au invadat Ucraina dimineața devreme, pe 24 februarie, fără a declara război. Dușmanii au capturat o serie de așezări în sudul și estul țării noastre.

O serie de țări occidentale au decis să ajute partea ucraineană, în special, Statele Unite au furnizat APU arme de înaltă precizie-sisteme de artilerie cu rachete HIMARS.

la sfârșitul lunii iulie, au apărut informații că adversarii trăgeau echipament spre Herson pentru a se pregăti pentru o contraofensivă a armatei ucrainene.

Consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovich a spus că ocupația regiunii Kherson “atârnă” pe trei poduri – Kakhovsky, Daryevsky și calea ferată.

la 30 iulie, a devenit cunoscut faptul că soldații ucraineni au lovit podul feroviar Antonovsky, care se află lângă Kherson, iar după aceea invadatorii nu vor putea să-l folosească.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.