Mariupol inamic distruge/foto REUTERS Mariupol inamic distruge/foto REUTERS

Mariupol a fost de fapt complet distrus de trupele rusești după începerea unei invazii pe scară largă a Ucrainei.

cronica războiului din Mariupol din 3 mai 2022:

15:06 Invadatorii ruși au lansat un asalt asupra uzinei Azovstal-comandant adjunct al regimentului Azov Svyatoslav Palamar, ocupanții încearcă să pătrundă pe teritoriul uzinei chiar acum. Înainte de atac, avioanele rusești au bombardat planta.

13: 27 Locuitorii din Mariupol și regiunea Zaporozhye, evacuați de vehicule private, au ajuns în Zaporozhye. Convoiul cu oameni evacuați din Azovstal este întârziat.

13:06 în Mariupol, ocupanții au început să” naționalizeze ” casele private.

12:38 Volgodonskaya 15 (video).

11:06 Așa arată astăzi o frizerie din Mariupol. Rusia întoarce orașul în Evul Mediu într-un ritm nebun. Singurul lucru pe care știe cum să acționeze bine.

10: 48 Piața Centrală (video).

10:16 Aproape de Berdyansk, aproximativ 2 mii de locuitori din Mariupol așteaptă evacuarea, care este întreruptă de ocupanți. Acest lucru a fost anunțat de către primarul de Mariupol Vadim Boychenko.

10:06 Jucătorii șahtior au mers la un meci de caritate cu Hajduk în tricouri cu cuvintele salvați MARIUPOL și #WEAZOVSTAL. Astfel, jucătorii au reamintit lumii despre responsabilitatea pentru oamenii de la uzina Azovstal și de-a lungul Mariupol. La urma urmei, orașul nostru este un simbol al rezistenței și al luptei pentru viață! Și viața trebuie să câștige!

09:24 o fată din Mariupol povestește cum a fost filtrată (video).

07:00 – Pe 3 mai, evacuarea din Mariupol, blocată de ruși, este programată pentru 7 A.M. – Locul de adunare a inelului Lunachar de lângă Berdyansk.

“Oficial. Evacuare. Cu sprijinul ONU și al Crucii Roșii, evacuarea civililor a fost convenită pentru mâine. Punctul de adunare este inelul Lunachar lângă Berdyansk. Începutul este la ora 7: 00”, a declarat Consiliul Municipal Mariupol într-o declarație.

după cum a raportat UNIAN, la 1 mai, a început evacuarea civililor care se aflau în adăpostul întreprinderii Azovstal din Mariupol.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.