Care este situația din Nikolaev astăzi?/fotografia serviciului de urgență de stat care este situația din Nikolaev astăzi?/fotografie a serviciului de urgență de Stat

Nikolaev și regiunea suferă în mod regulat de atacurile Federației Ruse de la începutul unui război pe scară largă.

difuzare Online a ceea ce se întâmplă în Mykolaiv și în regiune miercuri, 4 mai 2022:

Anterior, s-a raportat că ocupanții ruși au tras în cartierul Nikolaev cu muniții cu dispersie interzise.

12:00  Ajutorul umanitar din partea Uniunii publice” fondul ucrainean pentru Eficiență Energetică și economie de energie ” și UNICEF a fost livrat la maternitățile nr.1,2,3 din Nikolaev. Datorită încărcăturii umanitare livrate, mamele și bebelușii lui Nikolaev vor avea ocazia să primească îngrijirea medicală necesară și îngrijirea de calitate. 

11:34 Potrivit Serviciului de Stat al Ucrainei pentru Situații de urgență, ca urmare a bombardării de către trupele ruse, un incendiu a izbucnit la un depozit pentru dezasamblarea mașinilor în jurul orei 11. Suprafața totală a incendiului este de aproape 100 de metri pătrați. Incendiul este stins de salvatorii 4 și 5 ai unității de pompieri și salvare de Stat.

10:40  Ucraina va lupta pentru Snake Island, atâta timp cât este nevoie — Kirill Budanov. Șeful GUR al Ministerului Apărării al Ucrainei a declarat că insula are o importanță strategică atât pentru Ucraina, cât și pentru ocupanții ruși, deoarece permite controlul suprafeței și, într-o anumită măsură, situația aeriană din sudul Ucrainei. Insula Snake este, de asemenea, importantă din punct de vedere strategic din punctul de vedere al posibilității de a ateriza un atac amfibiu tactic de către Rusia.

10:37 “Pe 12 mai, trupele Federației Ruse au provocat mai multe lovituri de rachete și artilerie asupra navelor și districtelor Ingul din Nikolaev și pe teritoriul Comunității Galitsyn. Patru persoane au fost rănite.

10: 20  Biroul Procurorului General raportează: “peste 646 de copii au fost răniți în Ucraina ca urmare a agresiunii armate pe scară largă a Federației Ruse. În dimineața zilei de 13 mai 2022, numărul oficial al victimelor copiilor nu s – a schimbat-226. Numărul răniților a crescut-420. Copiii cei mai afectați au fost în regiunea Donetsk – 139, Kiev – 116, Harkov – 99, Chernihiv – 68, Herson – 48, Lugansk – 45, Mykolaiv – 44, Zaporozhye – 28, Sumy – 17, la Kiev – 16, Jitomir – 15. “

10:10  Varșovia i — a prezentat lui Nikolaev cinci autobuze acordeon cu ajutor umanitar, Nikolaev are într-adevăr nevoie de astfel de cadouri-flota comunală este mică acolo, iar războiul a împiedicat extinderea acesteia.

9:31 Nikolaev. 09: 22, 13 mai.

02:28 În regiunea Mykolaiv, inamicul a continuat să bată cu artilerie și foc de rachete.

“Distrugând instalațiile industriale, infrastructura urbană și suburbană, inamicul, printre altele, exercită presiuni psihologice asupra civililor din așezări, încercând să-i forțeze să accepte “lumea rusă” sub teama bombardamentelor”, a spus comanda.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *