în dimineața zilei de 18 aprilie, Rusia a lansat patru lovituri de rachete pe Lviv/Screenshot

Justin Crump, analist militar și director executiv al Companiei de consultanță Sibilline intelligence, consideră că în viitorul apropiat Federația Rusă va continua să bombardeze rutele de aprovizionare ale Forțelor Armate.

El a spus despre acest lucru în programul de astăzi pe BBC Radio 4

Potrivit acestuia, într-o oarecare măsură a fost o strategie rusă încă de la începutul războiului. Poate că nu au vizat suficient infrastructura și facilitățile militare — acum recuperează și accelerează ritmul”, a spus el.

Potrivit acestuia, o mare parte din acest lucru s-a datorat opririi livrărilor către Donbass, unde își planifică cea mai mare operațiune.

Acestea vizează intersecții feroviare, provizii militare unde pot, rezerve de combustibil, presupuse baze TRO și, de asemenea, grevă la infrastructura din Mariupol.

În ceea ce privește problema lipsei de muniție ucraineană, el spune că intră în joc mai mulți factori: rata de utilizare a muniției în lupta modernă este “extrem de ridicată”, inclusiv muniția pentru arme de calibru mic și în special muniția de artilerie; calibrele sunt diferite – cartușele sunt diferite; și din moment ce livrările provin din țările occidentale cu arme mai moderne, acest lucru complică aprovizionarea cu probleme.

După cum a scris UNIAN, în dimineața zilei de 18 aprilie, Rusia a lansat patru lovituri de rachete asupra Lvivului în zona instalațiilor feroviare.

conform datelor preliminare, 14 persoane au fost rănite; 6 persoane au murit.

În aceeași zi, invadatorii ruși au lovit Niprul.

Statul Major anunță finalizarea pregătirii Federației Ruse pentru ofensiva din est. Luptele grele continuă în Donbas pentru așezări întregi.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.